He aha kāu e ʻike ai e pili ana i nā diapers makua

1. He aha nā diapers makua?

ʻO nā diaper makua ka mea hoʻohana ʻole i ka mimi mimi i ka pepa, kekahi o nā huahana mālama makua, a kūpono loa i nā diapers hoʻolele no nā pākeke me ka incontinence.Ua like nā hana me nā diapers pēpē.

2. Nā ʻano diapers makua

Kūʻai ʻia ka hapa nui o nā huahana ma ke ʻano pepa a me ke ʻano pōkole i ka wā e hoʻohana ʻia ai.E hoʻohana i nā ʻāpana paʻa e hana i nā pōkole pōkole.I ka manawa like, hiki i ka pepa adhesive ke hoʻololi i ka nui o ka pūhaka e kūpono i nā ʻano momona like ʻole a lahilahi.

3. Pili kanaka

1) He kūpono i ka poʻe me ka maʻi haʻahaʻa a koʻikoʻi, nā poʻe maʻi moe moe lolo, a me ka lochia puerperal.

2) Pahū kaʻa kaʻa, ka poʻe hiki ʻole ke hele i waho i ka lua, ka poʻe e lawe i ka hoʻokolokolo komo komo kulanui, a me ka poʻe komo i nā ʻaha kūkā.

4. Ka hoʻohana ʻana i nā diapers makua

ʻOiai ʻaʻole paʻakikī ke ʻano o ka hoʻohana ʻana i nā diapers makua, i ka wā e hoʻohana ai, pono ʻoe e hoʻolohe i nā mea pili.

1) Inā he lepo ka diaper, pono e hoʻololi koke ʻia, inā ʻaʻole ia e hoʻomaʻemaʻe wale ʻia, akā he hopena maikaʻi ʻole i ke kino.

2) Hoʻopili i nā diapers i hoʻohana ʻia a hoʻolei i loko o ka ʻōpala.Mai holoi iā lākou i loko o ka lua.ʻOkoʻa ka pepa toilet, ʻaʻole e hemo nā diapers.

3) ʻAʻole hiki ke hoʻohana ʻia nā kāwele hoʻomaʻemaʻe ma kahi o nā diapers makua.ʻOiai ua like loa ka hoʻohana ʻana i nā diapers me nā napkin maʻemaʻe, ʻaʻole hiki ke hoʻololi ʻia.ʻOkoʻa ka hoʻolālā ʻana o nā kāwele maʻemaʻe mai nā diapers makua a he ʻōnaehana hoʻoheheʻe wai kū hoʻokahi.

5. He aha kaʻu e hoʻolohe ai i ke kūʻai ʻana i nā diapers makua?

1) ʻO nā diapers makua nā huahana maʻemaʻe a loaʻa nā koi kiʻekiʻe no ka palekana o ka huahana.No laila, ʻōlelo ʻia e kūʻai i nā huahana o nā hōʻailona maʻamau me ka maikaʻi i hōʻoiaʻiʻo ʻia, e like me Reliable, Absorbent, a me nā hōʻailona ʻē aʻe i loea i nā diapers makua.

2) E koho i ka huahana kūpono e like me ke ʻano o kou kino a me ka pae o ka incontinence.E koho i ka nui i kūpono i kou kino kino, aia nā nui like ʻole e like me S, M, L, XL, etc.

3) Eia kekahi, hiki iā ʻoe ke koho i ka huahana e like me ke ʻano o ka incontinence.No ka laʻana, no ka haʻahaʻa haʻahaʻa, hiki iā ʻoe ke koho i nā kāwele absorbent a me nā pants huakaʻi ʻike ʻole;no ka haʻahaʻa haʻahaʻa, hiki iā ʻoe ke koho i nā pants huki;no ka incontinence koʻikoʻi, hiki iā ʻoe ke koho i nā diapers i hoʻoikaika ʻia.


Ka manawa hoʻouna: Jan-19-2022